Welcome, Guest!
Please Login or Register.
Twitter MySpace Technorati Reddit LinkEdin Delicious Digg Stumbleupon NewsVine

Autorius Tema: 1.7.2 launcheris non-premium vartojams  (Skaityta 19747 kartus)

E1manTasMC

  • Administratorius
  • SMC'eris
  • ****
  • Įrašai: 179
  • Age: 16
  • Karma: +85/-16
    • Žiūrėti profilį
1.7.2 launcheris non-premium vartojams
« Įrašytas: Liepos 04, 2013, 04:15:52 pm »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • 1.7.2 launcheris non-premium vartotojams ir klaidų sprendimo būdai!!


    Parsisiusti - Minecraft 1.7.2

    PASTABA:

    Problemos sprendimas
    Parsisiųskite ir instaliuokite Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2  http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=1639
    ----------------------------------
    PASTABA:

    Per START susirandam RUN programa.
    Įsijungę įrašome %appdata%
    Parsisiunčiame .minecraft.zip faila > http://s-mc.lt/minecraft.zip ir išextraktinam

    Google rakžodžiai:
    Minecraft.exe application error launcher launcerio problema fix solved the apllication failed to initialize properly 0xc0000135 click on ok to termination neveikia problemos sprendimas problema a java exeption exception has occurred occured  ocurred ocured crack download hack


    P.S Taip pat per šį launcheri galite žaisti senesnes MineCraft versijas.
    « Paskutinį kartą keitė: Vasario 13, 2014, 11:13:12 pm sukūrė PyPKjE »
    S-MC Administratorius nuo 2013-07-22

    TheLumia

    • Naujokas
    • *
    • Įrašai: 5
    • Karma: +0/-1
    • Slimi MineCraft
      • Žiūrėti profilį
    Ats: Kaip pasileisti 1.6 nemokamai
    « Atsakymas #1 Įrašytas: Liepos 04, 2013, 08:14:27 pm »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • Patarimas, nusipirkite Premium ir nereikės crackinto launcherio :)

    Monte

    • Naujokas
    • *
    • Įrašai: 10
    • Age: 17
    • Karma: +4/-4
    • Mantvydas
      • Žiūrėti profilį
    Ats: Kaip pasileisti 1.6 nemokamai
    « Atsakymas #2 Įrašytas: Liepos 04, 2013, 08:40:14 pm »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • Tu turbūt būsi, Šerlokas ? Malonu susipažinti :).
    New is always better

    Jevgenijus

    • Naujokas
    • *
    • Įrašai: 9
    • Karma: +0/-0
    • S-MC.lt
      • Žiūrėti profilį
    Ats: Kaip pasileisti 1.6 nemokamai
    « Atsakymas #3 Įrašytas: Liepos 18, 2013, 12:37:02 pm »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • Kam pinigus laidyt jei yra crackas? :)

    ai ir ka daryt jei man ismeta error'a? : the application failed to initialize properly (0xc0000135). click on OK to terminate the application.
    « Paskutinį kartą keitė: Liepos 18, 2013, 12:46:56 pm sukūrė Jevgenijus »

    E1manTasMC

    • Administratorius
    • SMC'eris
    • ****
    • Įrašai: 179
    • Age: 16
    • Karma: +85/-16
      • Žiūrėti profilį
    Ats: Kaip pasileisti 1.6 nemokamai
    « Atsakymas #4 Įrašytas: Liepos 18, 2013, 01:08:44 pm »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • Kam pinigus laidyt jei yra crackas? :)

    ai ir ka daryt jei man ismeta error'a? : the application failed to initialize properly (0xc0000135). click on OK to terminate the application.

    Pabandyk viską išvalyti (Spausk Force Clean)
    S-MC Administratorius nuo 2013-07-22

    Jevgenijus

    • Naujokas
    • *
    • Įrašai: 9
    • Karma: +0/-0
    • S-MC.lt
      • Žiūrėti profilį
    Ats: Kaip pasileisti 1.6 nemokamai
    « Atsakymas #5 Įrašytas: Liepos 18, 2013, 11:59:48 pm »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • Kam pinigus laidyt jei yra crackas? :)

    ai ir ka daryt jei man ismeta error'a? : the application failed to initialize properly (0xc0000135). click on OK to terminate the application.

    Pabandyk viską išvalyti (Spausk Force Clean)


    problema ta kad man net launcherio neatidaro

    E1manTasMC

    • Administratorius
    • SMC'eris
    • ****
    • Įrašai: 179
    • Age: 16
    • Karma: +85/-16
      • Žiūrėti profilį
    Ats: Kaip pasileisti 1.6 nemokamai
    « Atsakymas #6 Įrašytas: Liepos 19, 2013, 12:03:07 am »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • Kam pinigus laidyt jei yra crackas? :)

    ai ir ka daryt jei man ismeta error'a? : the application failed to initialize properly (0xc0000135). click on OK to terminate the application.

    Pabandyk viską išvalyti (Spausk Force Clean)


    problema ta kad man net launcherio neatidaro


    Tada eik į cmd, parašyk %appdata% surask failą .minecraft ir jį ištrink. Tada vėl instaliuok mc.
    S-MC Administratorius nuo 2013-07-22

    Jevgenijus

    • Naujokas
    • *
    • Įrašai: 9
    • Karma: +0/-0
    • S-MC.lt
      • Žiūrėti profilį
    Ats: Kaip pasileisti 1.6 nemokamai
    « Atsakymas #7 Įrašytas: Liepos 19, 2013, 12:10:12 am »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • Kam pinigus laidyt jei yra crackas? :)

    ai ir ka daryt jei man ismeta error'a? : the application failed to initialize properly (0xc0000135). click on OK to terminate the application.

    Pabandyk viską išvalyti (Spausk Force Clean)


    problema ta kad man net launcherio neatidaro


    Tada eik į cmd, parašyk %appdata% surask failą .minecraft ir jį ištrink. Tada vėl instaliuok mc.


    neveikia vistiek :/

    PyPKjE

    • Administratorius
    • SMC Dalis
    • ****
    • Įrašai: 357
    • Age: 23
    • Karma: +177/-13
      • Žiūrėti profilį
      • Youtube's channel
    Ats: Kaip pasileisti 1.6 nemokamai
    « Atsakymas #8 Įrašytas: Liepos 19, 2013, 10:53:48 am »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • Žinau kame problema tik dabar negaliu padėti. Spėju pas tave naujas švarus pc ir nesi instaliaves .netFramework versijų, kai prisėsiu prie pc konkrečiai numesiu kokio reikia, pamečiau šiek tiek ant kelio, googlink...

    Jevgenijus

    • Naujokas
    • *
    • Įrašai: 9
    • Karma: +0/-0
    • S-MC.lt
      • Žiūrėti profilį
    Ats: Kaip pasileisti 1.6 nemokamai
    « Atsakymas #9 Įrašytas: Liepos 19, 2013, 01:44:57 pm »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • Žinau kame problema tik dabar negaliu padėti. Spėju pas tave naujas švarus pc ir nesi instaliaves .netFramework versijų, kai prisėsiu prie pc konkrečiai numesiu kokio reikia, pamečiau šiek tiek ant kelio, googlink...


    aisku. dekuj.


    dabar paziurejau kad legalaus minecrafto demo as galiu zaist. o cracko neleidzia. tai tikrai del frameworku?
    « Paskutinį kartą keitė: Liepos 19, 2013, 10:05:05 pm sukūrė Jevgenijus »

    PyPKjE

    • Administratorius
    • SMC Dalis
    • ****
    • Įrašai: 357
    • Age: 23
    • Karma: +177/-13
      • Žiūrėti profilį
      • Youtube's channel
    Ats: Kaip pasileisti 1.6 nemokamai (Launcherio neveikimo fix)
    « Atsakymas #10 Įrašytas: Liepos 23, 2013, 08:51:19 pm »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • Na štai redagavau ir padariau launcherio neveikimo fix pamokėle

    Osvaldon

    • Naujokas
    • *
    • Įrašai: 2
    • Karma: +0/-2
    • Slimi MineCraft
      • Žiūrėti profilį
    Ats: Kaip pasileisti 1.6 nemokamai (Launcherio neveikimo fix)
    « Atsakymas #11 Įrašytas: Rugpjūčio 23, 2013, 11:48:23 am »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • Kažkodėl garsas neveikia :/ Kompiuteryje ir žaidimo nustatymuose viskas gerai, iš pradžių nebuvo resources aplankalo, bet dabar jis yra su garsų failais, tačiau jie vis tiek neveikia.

    Jovydas1

    • SMC Dalis
    • ****
    • Įrašai: 293
    • Age: 14
    • Vieta: Lietuva
    • Karma: +85/-131
    • Velnes...
      • Žiūrėti profilį
    Ats: Kaip pasileisti 1.6 nemokamai (Launcherio neveikimo fix)
    « Atsakymas #12 Įrašytas: Rugpjūčio 23, 2013, 01:53:47 pm »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • Kažkodėl garsas neveikia :/ Kompiuteryje ir žaidimo nustatymuose viskas gerai, iš pradžių nebuvo resources aplankalo, bet dabar jis yra su garsų failais, tačiau jie vis tiek neveikia.
    Man ir seniau nebūdavo garsų, bet atsistatė po kiek laiko.

    PyPKjE

    • Administratorius
    • SMC Dalis
    • ****
    • Įrašai: 357
    • Age: 23
    • Karma: +177/-13
      • Žiūrėti profilį
      • Youtube's channel
    Ats: Kaip pasileisti 1.7.2 nemokamai (Launcherio neveikimo fix)
    « Atsakymas #13 Įrašytas: Spalio 30, 2013, 05:29:47 pm »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • Jau galite parsisiųsti ir naudotis 1.7.2 launcheriu, bet dar kol kas serveris nepereis ant naujesnės versijos.

    TheMisterTekktito

    • Naujokas
    • *
    • Įrašai: 2
    • Karma: +0/-0
    • Slimi MineCraft
      • Žiūrėti profilį
    Ats: Kaip pasileisti 1.7.2 nemokamai (Launcherio neveikimo fix)
    « Atsakymas #14 Įrašytas: Lapkričio 01, 2013, 04:30:07 pm »
  • Viršun
  • « ankstesnis
  • sekantis »
  • Žemyn


  • pasilikit 1.6 minecraft launcheri is anskciau  nes kai updatinsite jo versija atsiras ir 1.7.2 taj ner reikalo kaska nauja siusti.



    Random News

    Antraštė Pradėjo Įrašytas
    Ieškome naujos Administracijos PyPKjE Rugsėjo 05, 2012, 08:58:51 pm

     

    Login